restaurant Leiestreek gastronomie
Eten & drinken

5x lunchen vlakbij Kortrijk Xpo

Kortrijk Xpo is dé hotspot voor beurzen in regio Kortrijk. Bij de onderstaande 5 restaurants lunch je vlakbij de beurshallen.

Wit Kasteel Kortrijk restaurant

't Wit Kasteel

De keuken in 't Wit Kasteel is hedendaags Frans en wordt aangevuld met seizoenssugesties, een maandmenu en een verfijnde daglunch. Een speciale vermelding verdient de uitmuntende en gevarieerde wijnkaart. In de loungebar is het heerlijk genieten van een aperitief of een gezellige afterworkdrink. Bovendien beschikt het kasteel over een verwarmd winterterras en een trendy zomerterras.
Doorniksesteenweg 210, Kortrijk
www.witkasteel.be

Restaurant Exky Kortrijk Ibis

Exky

De keuken van restaurant Exky is internationaal georiënteerd en biedt de keuze uit gastronomische menu’s of eten à la carte met een smakelijk aanbod voorgerechten, vis- en vleesgerechten, salades en nagerechten. Ook voor een verzorgde zakenlunch ben je hier aan het juiste adres. Het restaurant hoort bij Hotel Ibis Styles Kortrijk Expo, maar ook niet-hotelgasten zijn welkom.
President Kennedypark 1, Kortrijk
http://restaurant-kennedyhotel.be

Same same but different

Same same but different

Same same but different brengt een originele mix van traditionele Thaise gerechten en de Belgische keuken. Zowel binnen als buiten heerst een gezellige loungesfeer in dit restaurant aan de overzijde van Kortrijk Xpo. Glutenvrije gerechten zijn verkrijgbaar op aanvraag.
Doorniksesteenweg 105, Kortrijk
Meer info over Same same but different...

De Vlasblomme restaurant Kortrijk

De Vlasblomme

In dit restaurant krijg je de Belgische keuken op het bord. Het terras is een aanrader op zomerse dagen. Er is telkens ook keuze tussen twee verzorgde dagschotels.
Etienne Sabbelaan 4, Kortrijk
www.vlasblomme.be

Sakura restaurant Kortrijk Japans

Sakura

Sakura is een Japans restaurant op wandelafstand van Kortrijk Xpo. De showcooking zorgt voor een feest voor de zintuigen.
Doorniksesteenweg 203, Kortrijk
http://sakura-restaurant.be