Eten & drinken

5x lunchen vlakbij Kortrijk Xpo

Kortrijk Xpo is dé hotspot voor beurzen in regio Kortrijk. Bij de onderstaande 5 restaurants lunch je vlakbij de beurshallen.

't Wit Kasteel

De keuken in 't Wit Kasteel is hedendaags Frans en wordt aangevuld met seizoenssugesties, een maandmenu en een verfijnde daglunch. Een speciale vermelding verdient de uitmuntende en gevarieerde wijnkaart. In de loungebar is het heerlijk genieten van een aperitief of een gezellige afterworkdrink. Bovendien beschikt het kasteel over een verwarmd winterterras en een trendy zomerterras.
Doorniksesteenweg 210, Kortrijk
www.witkasteel.be

Vision

Restaurant Vision kiest bewust voor een beperkte kaart en gaat steevast voor verse producten. Je vindt er de typisch Vlaamse, maar ook enkele internationale gerechten terug, telkens met een eigen touch. Het restaurant hoort bij Hotel Ibis Styles Kortrijk Expo, maar ook niet-hotelgasten zijn welkom.
President Kennedypark 1, Kortrijk
www.restaurant-vision.be

Same same but different

Same same but different brengt een originele mix van traditionele Thaise gerechten en de Belgische keuken. Zowel binnen als buiten heerst een gezellige loungesfeer in dit restaurant aan de overzijde van Kortrijk Xpo. Glutenvrije gerechten zijn verkrijgbaar op aanvraag.
Doorniksesteenweg 105, Kortrijk
Meer info over Same same but different...

De Vlasblomme

In dit restaurant krijg je de Belgische keuken op het bord. Het terras is een aanrader op zomerse dagen. Er is telkens ook keuze tussen twee verzorgde dagschotels.
Etienne Sabbelaan 4, Kortrijk
www.vlasblomme.be

Sakura

Sakura is een Japans restaurant op wandelafstand van Kortrijk Xpo. De showcooking zorgt voor een feest voor de zintuigen.
Doorniksesteenweg 203, Kortrijk
http://sakura-restaurant.be