Eten & drinken

Cocktailbars

Kortrijk telt heel wat fijne adresjes waar je terecht kan voor een lekkere cocktail in een stijlvol decor. We serveren je 5 hotspots waar de bartenders je vergasten op de beste mixen en sterke dranken.

Sprezza

Sprezza is de cocktailbar van Hotel Damier. Geniet er van een heerlijke cocktail gerealiseerd door een professionele bartender in een uniek kader. Sprezza serveert behalve cocktails andere dranken zoals speciaalbieren, whisky, rum, gin en mescal. En daar zitten exclusieve exemplaren tussen. Op vrijdag en zaterdag draait een DJ de laatste nieuwe trendy muziek.

Meer info...

Jules Bar

De Jules Bar met wereldkeuken is het pareltje van het Parkhotel. Laat je verleiden door overheerlijke hamburgers of inspirerende tapas van over de hele wereld, een goed glas wijn, een speciaalbier of een heerlijke cocktail.

Meer info...

La Bodeguita del Medio

La Bodeguita del Medio is een bar die je doet wegdromen van Havana. Naast mojito's en daiquiri's denk je daarbij natuurlijk meteen ook aan Cubaanse Cigaren. Je kan hier bovendien terecht voor cocktailworkshops.

Meer info...

The Lab

The Lab is een bar waar experimenten de boventoon voeren. The Lab verlegt grenzen met zijn huiscocktails en biedt je een zintuiglijke ervaring die zal bijblijven in een high class vintage decor.

Meer info...

Nude

Nude is een eat-easybar en cocktailbar aan het Casinoplein. Originele dranken en onverwachte suggesties zorgen dat je zeker eens moet binnenspringen in deze hotspot.

Meer info...